14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalsul ataca promovarea, din Craiova

Balsul ataca promovarea, din Craiova

Fotbalul din Banie va avea parte din returul Diviziei C de inca o echipa. Este vorba despre ocupanta locului trei in C5, Prodchim Bals. Trupa pregatita de craioveanul Jean Baraga, formata in mare parte din jucatori nascuti si crescuti in Banie, este nevoita sa-si schimbe locatia, pentru ca gazonul stadionului pe care a evoluat in tur va fi refacut. Ca atare, prima si singura optiune a gruparii din Bals este Craiova, urmind sa se stabileasca doar terenul pe care echipa va juca in retur.

„Vom juca in Banie, asteptam sa vedem unde. Am purtat o discutie cu Nelu Abraham, pentru baza sportiva Constructorul, care ne-ar conveni, dar nu am stabilit inca nimic concret. Oricum, vom ataca promovarea din Craiova“, a declarat „principalul“ Prodchimului, Jean Baraga.

Desi a avut o evolutie buna in tur, gruparea din Bals se gindeste sa-si intareasca lotul. Baraga si i-a dorit si el pe cei doi jucatori ai Progresului Caracal, Goiceanu si Iriza, dar sanse ca ajunga la echipa sa mai are doar Iriza. „Am discutat cu cei doi, Goiceanu a preferat CFR-ul, iar de la Iriza asteptam un raspuns, momentan el fiind plecat la Moinesti, pentru a-si rezolva niste probleme“, a precizat tehnicianul Prodchimului, care a recunoscut ca lupta pentru promovare va fi grea.

„Slatina are echipa foarte buna, Armata si-a pus antrenor nou, iar la Caracal s-au produs mai multe schimbari. Au adus tehnician de la Bucuresti, care a venit cu o serie de jucatori, acestia luindu-le locul «veteranilor». Asa au ajuns fotbalisti experimentati ca Goiceanu si Iriza sa-si caute alte echipe. Astfel, eu vad o disputa in patru pentru promovare, pentru ca Turrisul, chiar daca a terminat turul inaintea Progresului, nu cred ca are forta sa se lupte cu nici una dintre cele patru echipe din Oltenia“, a completat Jean Baraga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS