15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPromovare, dar nu cu orice pret

Promovare, dar nu cu orice pret

La o zi dupa inceperea antrenamentelor, componentii divizionarei C din Valea Fetii au facut cunostinta cu noul lor tehnician. Ieri-dimineata, cind jucatorii s-au reunit la stadionul Armata pentru o noua sedinta de pregatire, diriguitorii clubului le-au prezentat conducerea tehnica a echipei pentru returul acestui campionat: Silviu Stanescu, principal, Marian Voicu si Jean Maican, secunzi. Conducerea administrativa a anuntat si obiectivul gruparii militare in acest sezon: clasarea pe unul dintre locurile 1-3.

Dupa primul sau contact cu echipa, Silviu Stanescu a afirmat: „Primele impresii sint extraordinare. Sint onorat pentru colaborarea care mi s-a oferit si sper ca disciplina care este la aceasta echipa sa dea rezultate. Nu va fi usor. Si pentru mine este o mare responsabilitate, mai ales ca este pentru prima oara cind lucrez la o formatie a Armatei. Este o provocare si sper sa-mi aduca satisfactie“. In ceea ce priveste felul in care va lucra cu secunzii sai, Stanescu a precizat: Colaborarea se va aseza de la sine. Faptul ca echipa a fost mult timp pe primul loc, iar acum este pe doi, inseamna ca aceia care au lucrat si-au facut bine treaba, iar eu sper sa continuam in aceeasi maniera. N-am venit sa iau locul nimanui, ci sa punem umarul pentru a crea o echipa care sa reprezinte cu cinste militarii din garnizoana Craiova“.

„Nu ne vom da in laturi de la promovare“

Obiectivul stabilit de conducere pentru retur pare unul normal, avind in vedere evolutiile din tur ale echipei. Facind referire la acest lucru, noul „principal“ a spus: „Eu nu am cum sa nu gindesc pozitiv. Vreau sa promovam, dar doar atunci cind vom avea o echipa si conditii de Divizia B, pentru a nu ne face apoi de ris. Totusi, nu ne vom da in laturi de la o promovare imediata, daca se va putea realiza acest lucru. Si pentru mine ar fi o satisfactie enorma“. „Politica echipei va fi insa legata de jucatorii tineri, pe care sa-i crestem pentru a se putea face un schimb, dar asta treptat. Nu vom da afara jucatorii ca sa aducem altii. Nu se pune nici problema de transferuri de valoare, ci trebuie sa ne uitam bine in jur, pentru ca sint multi fotbalisti in acest judet care nu-si gasesc locul. Iar daca vom merge pe acest principiu, atunci Universitatea Craiova se va uita sigur in curtea noastra, ceea ce pentru noi va fi o onoare“, a mai precizat Stanescu.

Gusatu nu a venit

Asteptat sa se alature de ieri lotului Armatei, atacantul Mugurel Gusatu nu si-a facut aparitia. Presedintele militarilor, Vergica Barbuceanu, cel care a obtinut telefonic acordul lui Gusatu, a spus: „Avem nevoie de un jucator ca Gusatu pentru ajutorul pe care poate sa ni-l dea din teren. Eu l-am intrebat daca i-ar face placere sa joace la noi, mi-a raspuns prompt «da», acum nu ramine decit sa-l asteptam. Oricum, perioada de transferuri nu s-a incheiat“.

„Militarii“ au efectuat ieri un singur antrenament la care au participat, pe linga cele trei achizitii (Olaru, Luta si Stoica) si juniorii care au mai cochetat cu prima formatie, dintre toti urmind sa se aleaga un lot de 22-23 de jucatori care va pleca pe 2 februarie intr-un cantonament montan la Bilta. „In stabilirea acestui lot voi merge pe ceea ce imi vor sugera secunzii, pentru ca ei stiu cel mai bine calitatile fiecarui jucator“, a afirmat Silviu Stanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS