18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu sustine ca a semnat contractul cu FRF

Iordanescu sustine ca a semnat contractul cu FRF

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, sustine ca a semnat contractul cu Federatia Romana de Fotbal, dar ca il va arata numai presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Iordanescu a precizat, de asemenea, ca intelegerea sa cu forul fotbalistic roman este confidentiala si poate fi facuta publica numai de catre presedintele FRF, Mircea Sandu.

Presedintele LPF a declarat recent ca nu crede ca Iordanescu a semnat contractul cu FRF privind pregatirea echipei nationale a Romaniei pina la sfirsitul preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2006.

Iordanescu: „Dragomir este liber sa propuna pe oricine“

Referitor la afirmatiile lui Dragomir, care sustine ca il poate aduce pe Mircea Lucescu la conducerea tehnica a nationalei Romaniei, selectionerul a precizat ca nu este sarcina lui Dumitru Dragomir sa se ocupe de echipa nationala. „Dragomir trebuie sa aiba grija de LPF si sa lase federatia sa se ocupe de echipa nationala. Dragomir este liber sa propuna pe oricine, el poate chiar sa formeze o selectionata a ligii. Asta nu inseamna ca eu nu il apreciez pe Lucescu si ca nu cred ca acesta ar putea deveni selectioner. Lucescu este un antrenor valoros. El poate sa revina oricind in tara si sa devina antrenorul echipei nationale“, a spus Iordanescu.

Dinu: „Problema selectionerului este deja rezolvata“

Administratorul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, nu pune la indoiala capacitatea de antrenor a lui Mircea Lucescu, dar sustine ca problema selectionerului nu mai trebuie discutata, deoarece Iordanescu a fost numit in aceasta functie in urma cu trei luni. „Este dramatic ca discutam acum o problema pe care o stiam stabilita de trei luni, adica problema selectionerului echipei nationale. Nu pun la indoiala capacitatea lui Mircea Lucescu, care este un mare antrenor, dar faptul ca discutam acest lucru acum este dramatic, dezolant“, a spus Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS