13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea cere cazierele ziaristilor!

Universitatea cere cazierele ziaristilor!

Dinel Staicu a luat-o din nou pe aratura! Dupa ce spre sfirsitul anului trecut i s-a nazarit sa primeasca la meciurile Universitatii doar ziaristii care ii cintau in struna, patronul oltenilor si-a depasit simbata respectiva „performanta“. Astfel, el a trimis catre toate redactiile un comunicat prin care anunta noua politica a clubului in privinta acreditarii ziaristilor pentru meciurile din retur.Totusi, comunicatul venit dinspre club nu are stampila si nici semnatura lui Staicu.

Doua din patru

Intr-o prima faza, fiecare societate de presa este somata sa-i trimita lui Staicu patru propuneri, oamenii fostului militian rezervindu-si dreptul ca, din acele nominalizari, sa aleaga doua. Ca si cum l-ar fi rugat cineva pe Staicu sa stabileasca politica redactionala a fiecarui ziar!

Evident, sint sanse ca, in cazul anumitor ziare, lui Dinel sau altcuiva sa nu-i convina nici una dintre cele patru propuneri, asa ca, dupa mintea conducatorilor olteni, respectiva societate de presa are doua variante: ori renunta sa-si mai trimita oamenii la meciuri, ori ii da afara si angajeaza altii pe care, musai, trebuie sa-i agreeze Staicu!

Staicu vrea si adresele de acasa

Aberatiile din comunicat nu se opresca insa aici. Si asta pentru ca Staicu are nevoie de mult mai mult, doar a fost militian. El vrea sa cunoasca in amanunt oamenii pe care ii acrediteaza, asa ca le mai solicita si niste acte: cerere din partea persoanei juridice reprezentate, copie dupa buletin, doua fotografii si, tineti-va bine, cazierul judiciar pentru fiecare ziarist care se incumeta sa calce pe mosia orasului, ca doar stadioanele nu sint ale lui Staicu.

Asta este, daca noua nu ne-a trecut niciodata prin cap sa cerem cazierele celor care „nasesc“ acum Universitatea, Staicu s-a trezit inainte si le cere el pe ale noastre.

Apoi, e greu de spus ce face cu copiile de pe buletine, probabil vrea sa afle niste adrese…

Opriti militianul!

Una peste alta, cineva trebuie sa-i atraga atentia lui Staicu ca a cam luat-o binisor razna cu comunicatul de simbata. Daca nimeni nu s-a indoit ca el este cel care a finantat Universitatea in ultima perioada, Staicu nu trebuie sa se considere proprietarul exclusiv al clubului care i-a fost pus in brate asa cum i-a fost pus…

Apoi, cu actele pe care le cere acum, Dinel nu are nici o legatura cu un patron de fotbal, mai degraba se joaca de-a militianul, meserie pe care a abandonat-o cu multi ani in urma, dar care, se vede treaba, l-a marcat pe viata.

Staicu zice ca habar n-are

Dinel Staicu era ieri surprins. El sustinea ca nu are nici o legatura cu ideile din comunicatul de simbata si ca i se pare o aberatie. La un moment dat, Staicu a dat-o chiar pe gluma si a adaugat: „Daca ar fi dupa mine, eu as primi mai degraba ziaristi cu cazierele patate!“ In final, Dinel a marturisit ca va investiga cine s-a folosit de numele lui si a trimis respectivul comunicat de la club. Daca l-am crezut pe Dinel? Raspunsul il vom da zilele urmatoare, in functie de ce masuri se vor lua la club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS