13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOferta de 18 milioane de euro pentru Capello

Oferta de 18 milioane de euro pentru Capello

Desi il anuntase pe actualul tehnician Claudio Ranieri ca se bucura se sprijinul sau, dindu-i mina libera in a cumpara orice jucator doreste pentru a-si salva scaunul, patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, se si gindeste la un alt antrenor. Miliardarul rus i-a facut o oferta de 18 milioane de euro tehnicianului lui AS Roma, Fabio Capello, pentru a prelua conducerea formatiei la care evolueaza atacantul Adrian Mutu, informeaza cotidianul spaniol AS. Potrivit publicatiei citate, Abramovici i-a propus lui Capello sa preia pe Chelsea incepind din iulie 2004, oferindu-i 18 milioane de euro pentru un contract pe trei ani. Astfel, daca nu a reusit sa lase echipa romana fara doi dintre cei mai buni jucatori ai sai, romanul Cristi Chivu si mijlocasul brazilian Emerson, Abramovici s-a gindit sa lase AS Roma fara antrenor.

„Lui Abramovici ii este din ce in ce mai clar ca italianul Claudio Ranieri nu va fi antrenorul formatiei Chelsea in sezonul viitor si ramine de vazut daca va incheia si acest sezon. Magnatul rus este indignat din cauza rezultatelor slabe din ultima perioada. Chelsea a pierdut patru din ultimele sapte meciuri, ajungind la sapte puncte diferenta de lider, Manchester United. Prima optiune a lui Abramovici pentru banca tehnica este suedezul Sven Goran Eriksson, dar acesta are contract pina in 2006 cu echipa nationala a Angliei. Aceasta fiind situatia, miliardarul rus i-a facut o oferta extraordinara actualului antrenor al formatiei AS Roma“, scrie publicatia citata.

AS mentioneaza ca relatiile dintre Fabio Capello si presedintele clubului AS Roma, Franco Sensi, sint din ce in ce mai incordate, deoarece acesta din urma nu este dispus sa sporeasca datoriile clubului, pentru a raspunde pretentiilor tehnicianului italian in materie de achizitii. Potrivit cotidianului spaniol, responsabilii gruparii din Cetatea Eterna se gindesc deja la un inlocuitor pentru Capello. „Oficialii romani l-ar dori pe selectionerul Italiei, Giovanni Trapattoni, sau pe tehnicianul Dino Zoff“, mai noteaza AS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS