22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu pleaca nimeni!“

„Nu pleaca nimeni!“

Curtat insistent de Siena, mijlocasul Universitatii, Mihaita Plesan, se loveste de dorinta oficialilor craioveni de a nu da drumul nici unui jucator. „Are oferta de la Siena, dar nu va pleca. Nu vrem sa dam drumul la nici un jucator. Vrem sa ne batem cu echipele din Bucuresti“, a declarat ieri un oficial craiovean.

Cu toate acestea, Plesan are o clauza contractuala eliberatoare, daca se plateste pentru el un milion de euro: „Este adevarat ca are aceasta clauza. Totusi, dorim sa discutam cu el si sa-l convingem sa ramina“, a spus ieri presedintele Universitatii, care a mai adaugat ca, pentru acest lucru, vor avea loc discutii cu jucatorul.

„Vicele“, Pavel Badea, a spus: „Eu il cunosc foarte bine pe Plesan. E un baiat caruia ii plac lucrurile bine facute. Nu cred ca va abuza de aceasta clauza daca conducerea nu va fi de acord. In plus, are o datorie morala fata de Staicu“.

Plesan este ofertat de italieni, iar daca ar pleca venitul sau actual ar creste de zece ori, urmind sa primeasca 300.000 de euro pe sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS