21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSelymes si-ar putea incheia cariera la Debrecen

Selymes si-ar putea incheia cariera la Debrecen

Fostul international roman Tibor Selymes (34 de ani) si-a prelungit cu un an contractul cu echipa maghiara de fotbal DVSC-Megaforce Debrecen, intelegerea expirind in iulie 2005. „Este posibil sa-mi inchei cariera de fotbalist la DVSC. Depinde cum ma voi simti peste un an si jumatate, daca voi avea putere sa mai joc sau nu“, a declarat Selymes.

Dvsc-Megaforce si-a reluat pregatirile pentru meciurile din Cupa UEFA si cele din campionat. Debrecen va intilni in turul III al Cupei UEFA echipa belgiana FC Bruges, pe 26 februarie (prima mansa) si pe 3 martie (mansa a doua). Selymes a spus ca spera ca DVSC sa aiba noroc si in meciurile cu FC Bruges, dupa cum sansa i-a ajutat in confruntarea precedenta, cu Paok Salonic.

Fostul fundas al lui Dinamo a opinat ca FC Bruges are 60 la suta sanse sa se califice mai departe, dar subestimarea lui Debrecen ar putea fi sansa echipei maghiare, ziaristii belgieni vazind-o deja pe FC Bruges in optimi: „Ca sportiv, nu poti sa-ti permiti sa subestimezi adversarul, pentru ca nu stii ce zi vei prinde tu sau echipa ta.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS