21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„I-am spus sa nu se mai gindeasca atit de mult la goluri“

„I-am spus sa nu se mai gindeasca atit de mult la goluri“

Antrenorul lui Chelsea, Claudio Ranieri, spune ca i-a transmis internationalului roman Adrian Mutu, care nu a mai inscris in Anglia de 12 etape, sa nu se mai gindeasca atit de mult la goluri. „Mutu joaca foarte bine, insa este atacant si vrea sa marcheze. I-am spus sa nu se gindeasca prea mult la acest lucru, ci doar sa continue sa joace bine“, a spus tehnicianul italian.

Adrian Mutu era anuntat titular pentru meciul de aseara cu Liverpool, de pe „Stamford Bridge“, in cadrul etapei a XX-a din Premier League, el urmind sa faca pereche in atac cu argentinianul Hernan Crespo.

Singura partida disputata in cadrul etapei a 20-a din Premierschip a fost cea dintre Aston Villa si Portsmouth, gazdele impunindu-se cu scorul de 2-1. Pentru Villa au marcat Angel (’22) si Vassell (’85), in timp ce pentru oaspeti a inscris Yakubu, in minutul 49.

In clasament continua sa conduca Manchester United, cu 46 de puncte, fiind urmata de Arsenal Londra, cu 45 de puncte, si Chelsea Londra, cu 42 de puncte. Toate cele trei echipe au cite un joc mai putin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS