12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPleaca Papura la Toulousse?

Pleaca Papura la Toulousse?

La sediul clubului alb-albastru a sosit ieri-dimineata, in jurul orei 10.00, un fax prin care francezii de la Toulousse isi anunta intentia de a-l transfera pe capitanul Stiintei, Corneliu Papura. Imediat, oficialii craioveni, Dinel Staicu, presedintele Consiliului de Administratie, Pavel Badea, vicepresedinte, si Adrian Mititelu, presedinte, au plecat la sediul firmei ultimului, unde au discutat posibilitatea parasirii Universitatii de catre Papura. Discutiile dintre cei trei, la care a luat parte si Corneliu, au durat aproximativ doua ore. Totusi, dupa vreo 20 de minute, Papura a parasit incinta.

Contactati telefonic, oficialii olteni au negat posibilitatea vreunui transfer al lui Papura in Franta: ?De unde v-a venit ideea asta? Nu pleaca nimeni! Corneliu este un jucator de baza al Universitatii, deci nu se pune problema plecarii sale. In plus, are contract cu Universitatea!?, a spus Pavel Badea.

Daca jucatorul nu a fost de gasit, in schimb, tatal sau, Cornel, a declarat: ?Sint 98 la suta sanse sa plece! In aceasta seara (aseara – n.r.) se intilnesc iar la discutii?.

Papura a mai evoluat in Franta, la Rennes, de unde a revenit dupa trei ani. In prezent, Corneliu se afla sub contract cu Universitatea pina in vara anului viitor, dar are o clauza prin care poate pleca la orice formatie din strainatate daca doreste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS