16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Valuta negociaza preluarea a 50 la suta din FC Extensiv

Paul Valuta negociaza preluarea a 50 la suta din FC Extensiv

Desi zvonuri au fost inca din toamna, afaceristul craiovean Paul Valuta va investi la FC Extensiv din aceasta iarna. Tratativele dintre Paul si fratii Mihailescu sint mai vechi, dar ele s-au intensificat in ultimele zile ale anului trecut. Trecind printr-o perioada mai delicata din punct de vedere financiar, actualii patroni ai Extensivului s-au gindit sa apeleze la Paul Valuta, acesta sprijinindu-i oricum si cu alte ocazii.

In toamna, cind a auzit propunerea fratilor Mihailescu, Paul Valuta l-a contactat imediat pe Rodion Camataru, rugindu-l sa-l consilieze intr-o problema, fotbalul, in care fostul golgheter al „Craiovei Maxima“ si al Europei este expert.

In tur insa, Paul Valuta a inceput sa aiba retineri vazind parcursul slab al Extensivului si sesizind ca lotul de jucatori este mult sub cerintele unei echipe puternice.

Acum, dupa ce a primit mai multe promisiuni ca va fi ajutat sa aduca inclusiv jucatori de peste hotare, Paul Valuta ar fi decis sa riste si sa faca pasul decisiv in fotbal, chiar daca la un club din esalonul secund.

Aseara, la sediul Extensivului de la stadionul din Parc, fratii Mihailescu si Paul Valuta au negociat, iar astazi vom afla probabil rezultatul discutiilor. Daca se va implica la Extensiv – ieri, acest lucru era dat ca fiind cert -, Paul Valuta ar aduce in Parc si doi-trei dintre jucatorii care vor fi disponibilizati de Universitatea, preferati fiind Miclea, Bratu si Borbely.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS