17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Elvetianul“ Yakin ar putea ajunge la Besiktas

„Elvetianul“ Yakin ar putea ajunge la Besiktas

Campioana Turciei, Besiktas, l-ar putea achizitiona pe jucatorul echipei FC Basel, Hakan Yakin, a anuntat vicepresedintele clubului din Istanbul, Husnu Gureli, citat de cotidianul Hurriyet. Gureli a precizat insa ca antrenorul Mircea Lucescu va fi cel care va decide daca Hakan Yakin va fi adus la Besiktas. „Am mai negociat la inceputul sezonului pentru transferul lui Yakin, dar atunci am avut probleme legate de valoarea tranzactiei. Consider ca acum l-am putea achizitiona pe Hakan Yakin“, a spus vicepresedintele „vulturilor“.

Impresarul lui Yakin, Fatih Catal, a declarat ca fotbalistul isi doreste sa joace in Turcia. „Hakan Yakin ar putea reprezenta o solutie pentru problemele pe care Besiktas le are la centrul terenului si in atac. El ar mari numarul de goluri inscrise de aceasta formatie. Yakin s-ar putea alatura echipei in cantonamentul de la Antalya, in cazul in care conducerea clubului Besiktas va accepta sa il transfere“, a spus Catal.

Potrivit cotidianului Milliyet, printre jucatorii care doresc sa fie transferati la Besiktas se numara Murat Sozkesen (Caykur Rizespor), Ergin Yucetas (Adanaspor), Mustafa Ozkan (Genclerbirligi), Arif Erdem, Hakan Unsal, Elvir Balici (Galatasaray) si Elvir Bolici (Istanbulspor).

In privinta plecarilor, Fanatik noteaza ca atacantul Ahmed Hassan ar putea fi transferat de la Besiktas la gruparea scotiana Glasgow Rangers, de la care clubul turc a primit deja o oferta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS