15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Contra este apt de joc

Cosmin Contra este apt de joc

Fundasul roman al formatiei Atletico Madrid, Cosmin Contra, este pregatit sa revina pe teren dupa accidentarea care l-a tinut departe de fotbal timp de cinci luni, informeaza cotidianul spaniol Mundo Deportivo. „Contra se antreneaza la capacitate maxima, revenirea sa pe gazon fiind doar o chestiune de citeva zile“, se arata in respectiva publicatie.

La antrenamentele de duminica, internationalul roman s-a pregatit dupa acelasi program ca si coechipierii sai, astfel ca antrenorul Gregorio Manzano ar putea conta foarte curind pe serviciile sale. „Gurita“ s-a aratat foarte motivat si a luptat pentru fiecare balon, semn al dorintei enorme de a juca, astfel ca nu ar fi exclus ca in etapa urmatoare din Primera Division (11 ianuarie), cind Atletico Madrid va intilni pe teren propriu formatia Athletic Bilbao, romanul sa fie chiar titular.

Cosmin Contra a fost lovit la glezna de mijlocasul brazilian Mancini, in meciul amical disputat de Atletico Madrid, pe 8 august, in compania formatiei AS Roma, scor 1-1, in cadrul unui turneu de pregatire in Mexic, si a fost supus unei interventii chirurgicale pe 7 octombrie, la o clinica din Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS