12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCoruptie in fotbalul sloven

Coruptie in fotbalul sloven

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Sloveniei, Bojan Prasnikar, a fost acuzat ca ar fi primit diverse sume de bani pentru a titulariza anumiti jucatori, in perioada cind se ocupa de pregatirea echipei Maribor.

Fostul agent de jucatori Miran Vuk, astazi primar al localitatii slovene Zavrac, a declarat ziarului Slovenske Novice ca i-ar fi platit lui Prasnikar suma de 7.500 de marci germane pentru a-l utiliza pe jucatorul Nastja Ceh, in prezent la FC Bruges. De asemenea, Vuk sustine ca i-ar mai fi dat actualului antrenor al nationalei slovene alte 2.500 de marci pentru a forta includerea in echipa a lui Marko Kmetec, devenit si el, intre timp, component al nationalei tarii sale.

Miran Vuk l-a mai acuzat totodata de coruptie si pe directorul echipei NK Mura, Zeljko Fundak, care in acea perioada era unul dintre conducatorii clubului Maribor.

Prasnikar si Fundak au negat acuzatiile si au promis ca il vor actiona in justitie pe Vuk. „Am citit in presa afirmatiile lui Vuk si ma vad nevoit sa ma adresez tribunalului. Asemenea acuzatii nici macar nu merita sa fie comentate“, a declarat Prasnikar, care a fost reconfirmat, in urma cu doua saptamini, in postul de selectioner al Sloveniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS