19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici doreste sa cumpere scuderia Jordan

Abramovici doreste sa cumpere scuderia Jordan

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, doreste sa cumpere echipa de Formula 1 Jordan, a anuntat cotidianul The Sun. „Abramovici a avut, in luna decembrie, patru intrevederi in secret cu patronul echipei de Formula 1, Eddie Jordan“, a scris cotidianul britanic, precizind ca miliardarul rus este dispus sa ofere 150 de milioane de lire sterline pentru aceasta echipa.

„Acest lucru s-ar putea realiza. Desi este, in prezent, patronul clubului de fotbal Chelsea, sportul pe care Abramovici il iubeste cel mai mult este automobilismul. Dupa preluarea echipei Jordan, el ar cumpara cele mai bune masini, cei mai buni tehnicieni si pe cei mai buni piloti. Banii nu reprezinta o problema pentru el“, a spus un reprezentant al echipei Jordan, citat de The Sun sub acoperirea anonimatului.

Pe linga Jordan, Abramovici a mai avut in vedere echipele Minardi si Sauber. Prietenii miliardarului rus sustin ca, daca i se va permite, Abramovici va construi la Moscova prima pista de Formula 1 a Rusiei. „El ar putea incerca chiar sa semneze un contract cu pilotul Michael Schumacher“, se mentioneaza in The Sun.

Jordan este singura echipa care nu si-a confirmat pilotii pentru 2004, sezon care va debuta in martie cu MP al Australiei, fiind in asteptarea unor noi sponsori inainte de a-si anunta oficial cei doi piloti. In 2003, Jordan s-a clasat pe un dezamagitor loc noua in clasamentul constructorilor, in pofida victoriei obtinute de italianul Giancarlo Fisichella in MP al Braziliei.

Abramovici, care a devenit proprietarul clubului de fotbal Chelsea Londra in 2003, a fost prezent la MP al Europei de la Nürburgring, din iunie, ca oaspete al lui Bernie Ecclestone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS