26.7 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutie dezamagitoare pentru Chelsea

Evolutie dezamagitoare pentru Chelsea

Chelsea Londra, cu Adrian Mutu titular, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat simbata, in deplasare, in compania formatiei din liga a doua, Watford, in turul trei al Cupei Angliei. Gazdele au preluat de fiecare data conducerea, prin golurile marcate de Helguson, in minutul 5, si Mahon, in minutul 34, Chelsea revenind in joc prin reusitele lui Gudjohnsen (’33, din penalti) si Frank Lampard, in minutul 41. Mutu a evoluat pe toata durata partidei si a dat pasa din care s-a obtinut penaltiul. Trupa lui Ranieri a prins si de aceasta data o zi slaba, chinuindu-se cu echipa de pe locul 19 din liga secunda, egalul obtinut facind ca meciul sa se rejoace, de data aceasta pe „Stamford Bridge“.

„Principala controversa a partidei este golul marcat de Heidar Helguson. Dupa ce a lovit bara, mingea a cazut pe linia portii, insa s-a fluierat gol valabil. Arbitrul asistent Dave Bryan a decis ca mingea a depasit linia portii, desi la reluarea imaginii s-a vazut ca nu a fost asa“, scrie BBC.

Mutu, al doilea in clasamentul achizitiilor

Atacantul Adrian Mutu ocupa pozitia a doua in ierarhia celor mai importante achizitii realizate de Chelsea la inceputul actualului sezon, in urma unui sondaj de opinie realizat de site-ul oficial al gruparii londoneze.

Fotbalistul roman a fost votat de 23 la suta dintre participantii la sondaj (1.537 de persoane), fiind devansat de Damien Duff, care a fost ales de 2.663 de persoane (40 la suta). Pe urmatoarele pozitii se situeaza Claude Makelele (15 la suta), Hernan Crespo (10 la suta), Wayne Bridge (patru la suta), Juan Sebastian Veron (trei la suta), Joe Cole (doi la suta).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS