22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„As vrea sa lucrez cu Mircea Rednic“

„As vrea sa lucrez cu Mircea Rednic“

Demis de la Rapid, antrenorul Mircea Rednic a semnat, la finele lunii decembrie, un contract cu echipa Al Nassr din Riad, campionatul din Arabia Saudita fiind in desfasurare si in aceasta perioada. Printre jucatorii romani doriti de „Puriu“ la Al Nassr se afla, in „pole position“, Ionel Tersinio Gane, craioveanul fiind ofertat in aceasta iarna si de Universitatea. Ieri, Jerry ne-a lamurit asupra situatiei lui din 2004.

– Ce faci acum, incotro o apuci: Grasshoppers Zürich, Al Nassr Riad sau Universitatea Craiova?

– Acum (ieri dimineata – n.r.) sint in Bucuresti si plec in Elvetia deoarece marti Grasshoppers incepe pregatirile pentru returul 2003/2004. Oricum, eu sint sub contract cu elvetienii pina la vara. Probabil ca in aceasta saptamina voi avea mai multe amanunte privind viitorul meu deoarece urmeaza sa-l cunosc pe noul antrenor al echipei, Alain Geiger (43 de ani), ultima oara la Aarau, si sa aflu despre intentiile lui in privinta mea.

– Totusi, cum ramine cu ofertele din aceasta iarna de la Universitatea si Al Nassr?

– M-au onorat ambele, prima fiind de la echipa mea de suflet, Universitatea. In ordine cronologica, a doua oferta a fost cea din partea lui Mircea Rednic, aflat acum la Al Nassr. De fapt, antrenorul Rednic m-a curtat de mult timp, inca din vara anului trecut. Nu va ascund faptul ca simbata am fost la Ambasada Arabiei Saudite pentru a-mi lua viza deoarece as vrea sa lucrez cu antrenorul Mircea Rednic. Am mare incredere in acest tehnician. Elvetienii nici nu stiu de ofertele pe care le-am primit in aceasta vacanta de iarna, dar impresarul meu din Elvetia o sa le comunice zilele acestea.

– Eviti un raspuns transant!

– Nu, doar ca situatia mea este neclara acum. Repet, dupa ce antrenorul Geiger va avea un punct de vedere asupra viitorului meu si dupa ce impresarul meu va discuta cu conducerea celor de la Grasshoppers, atunci voi putea avea un raspuns transant. In principiu, m-ar interesa oferta pentru urmatoarele cinci luni de la Al Nassr din doua puncte de vedere: este tentanta financiar si, ceea ce v-am mai spus, as vrea sa lucrez cu antrenorul Mircea Rednic.

– Si Craiova, din vara?

– De ce nu?! Nici acum nimic nu este batut in cuie…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS