Acasă Sport Romania a invins la scor Namibia

Romania a invins la scor Namibia

-

Romania – Namibia, ultima partida a „stejarilor“ de la Cupa Mondiala 2003, disputata ieri, s-a terminat cu victoria nationalei noastre, cu scorul de 37-7, informeaza site-ul rugby.ro.

Petrichei a marcat primul eseu al Romaniei, in minutul 3. Tofan a transformat lovitura, pentru 7-0, si tot el a transformat, pentru 13-0, doua lovituri de penalizare. Sirbu a marcat si el un eseu, transformat de Tofan. Scorul a devenit 20-0. Al treilea eseu a venit de la George Chiriac, transformat tot de Tofan; era 27-0. Teodorescu a reusit ultimul eseu al reprizei, dar Tofan a ratat transformarea. La pauza, scorul a fost 32-0 pentru „stejari“. In repriza secunda, Isaacs a marcat un eseu pentru Namibia, transformat de Weesels. Sauan a marcat al cincilea eseu al Romaniei, netransformat de Tofan, si a stabilit scorul final al intilnirii 37-7.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.