25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ vor sa se mentina lideri

„Militarii“ vor sa se mentina lideri

Astazi, de la ora 17.00, Divizia C isi reintra in drepturi, programind etapa cu numarul patru, in care doua dintre formatiile craiovene urmeaza sa joace pe teren propriu. Lidera la zi a clasamentului, Armata, intilneste in propriul fief pe Oltchim Vilcea, echipa de care o desparte un singur punct. Oaspetii constitue o formatie inchegata, care a obtinut doua victorii lejere acasa, dar in deplasare nu si-a impus jocul, astfel ca „militarilor“ le poate sta la indemina un rezultat favorabil, care sa ii mentina pe pozitia actuala. Pentru acest meci, „principalul“ Marian Voicu nu-l poate utiliza pe A. Ilie, suspendat, in timp ce Stanculescu este inca incert.

Pe stadionul din „Valea Rosie“, Electro primeste vizita celor de la FC Olt Scornicesti, formatie care are deja patru puncte la activ. Trupa lui Nae Tilihoi nu a acumulat pina acum nici un punct si spera ca astazi sa sparga gheata, un nou esec acasa ducind echipa la un -6 la „adevar“ destul de greu de recuperat. Singura indisponibilitate in tabara gazdelor este atacantul Stefanescu, suspendat dupa cartonasul rosu primit in disputa cu Prodchim Bals.

Cu un apasator -6 in dreptul adevarului si fara nici un punct, Stiinta CFR trebuie sa scoata macar o remiza in deplasarea de la Videle, pentru a putea spera la o redresare rapida. Iar „petrolistii“ par a fi un adversar accesibil, in etapa anterioara ei incasind la Calafat nu mai putin de cinci goluri. Tehnicianul Florin Ispas nu va putea conta pe Cristi Stancuta, care acuza dureri la genunchi.

Celelalte partide: Turris Magurele – Dunarea Calafat, Progresul Caracal – FC Lapusata, Oltul Slatina – Prodchim Bals, Juventus Pitesti – Dunarea Zimnicea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS