20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Acesta-i lotul, cu el defilam!“

„Acesta-i lotul, cu el defilam!“

Sandoi spune ca vine cu Pandurii in Banie ca sa cistige

Bania gazduieste simbata un derbi al seriei B2, Extensiv – Pandurii Tirgu Jiu, partida programata la ora 11.00, pe stadionul „Extensiv-Parc“. Intilnirea este importanta pentru ambele formatii, aflate la poli opusi in clasamentul actual (dupa cinci etape): Pandurii – locul doi, Extensiv – locul 15.

„Acest meci este unul deosebit de important pentru echipa, dar si pentru antrenor“, i-am sugerat ieri lui Eugen Neagoe, antrenorul principal al gruparii din Parcul „Romanescu“. „In situatia actuala, cu doar doua puncte dupa cinci meciuri, partida este, intr-adevar, una importanta pentru Extensiv. Si dificila, deoarece intilnim o echipa, Pandurii, aflata pe val, fara nici o infringere in acest inceput de campionat. Este importanta si pentru mine, dar eu ce dracu’ sa patesc?! Acesta-i lotul, cu el defilam! Conteaza si pentru imaginea mea, dar afara din Craiova nu poate nimeni sa ma dea! Am si glumit acum, sper ca am fost inteles. Sperante? Pai cu speranta am ramas! Vreau sa spargem totusi gheata, adica simbata sa obtinem prima victorie. Asta inseamna sa marcam primul gol in acest campionat. Regret ca aceasta disputa dintre mine si Sandoi, adica dintre Extensiv si Pandurii, nu se desfasoara in Divizia A“.

Emil Sandoi a spus ieri despre partida Extensiv – Pandurii: „Avind in vedere situatia Extensivului – locul 15, fara nici un meci cistigat in aceste cinci etape -, prevad ca simbata va fi un meci greu pentru Pandurii. Evident, echipa Extensiv vizeaza victoria, are nevoie, cum spuneam, de puncte. Pe de alta parte, echipa Pandurii vine simbata in Banie cu gindul de a continua parcursul bun de la acest inceput de campionat. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 2-5. Ca atare, vrem toate cele trei puncte puse simbata in joc. Si eu as fi preferat sa ne intilnim ca doua echipe de prima liga, cum ziceti ca a spus Neagoe…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS