18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Regele“ ar putea fi mazilit

„Regele“ ar putea fi mazilit

• In ultimul meci de campionat, Bursaspor a fost ridiculizata de Denizlispor: 4-0 • In derbiul Galatasaray – Fenerbahce, 2-2, romanii care joaca la „Cim-bom“ – Bratu, O. Petre si Tamas – nu au evoluat nici un minut

Echipa antrenata de Gheorghe Hagi, Bursaspor, a fost invinsa duminica, in deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), de formatia Denizlispor, intr-o partida din cadrul etapei a VI-a a campionatului Turciei. Golurile au fost inscrise de Ersen Martin (‘4, ’50), Kratochvil (’45-p) si O. Kerim (’66). La Bursaspor, Bogdan Vintila, Cornel Frasineanu si Ionel Ganea au jucat tot meciul, in timp ce Iulian Miu a evoluat pina in minutul 72, cind a fost schimbat cu Mustafa.

In cele sase partide pe care le-a jucat in acest sezon sub comanda „Regelui“, Bursaspor a inregistrat trei infringeri si tot atitea rezultate de egalitate, marcind doua goluri si primind noua, fiind situata pe ultimul loc in clasament.

La conferinta de presa, Hagi, nervos dupa umilinta suferita in meciul cu Denizlispor, nu a stat decit citeva minute: „Denizlispor ne-a dat o lectie de fotbal prin eforturile pe care le-a depus. Cred ca la Bursaspor problemele sint mai mari decit par. Trebuie sa se schimbe multe lucruri. In zilele urmatoare voi face un anunt in acest sens. Deocamdata, mai mult nu vreau sa spun!“ „Regele“ a parasit apoi in tromba sala de conferinte, lasindu-i fara replica pe ziaristi. Desi nu au dat nici un fel de declaratii presei, conducatorii clubului Bursaspor sint foarte nemultumiti de prestatia elevilor lui Hagi si se pare ca sint decisi ca, daca situatia echipei nu se imbunatateste in scurt timp, sa-l mazileasca pe „Rege“.

Suporterii din Bursa au ajuns la capatul rabdarii

„Ajunge! Ajunge!“, a titrat cotidianul Kent din Bursa. „Bursaspor si-a aruncat ancora la fundul campionatului, dupa ce nu a obtinut o victorie nici in a sasea etapa. Alb-verzii nu au avut nici macar o ocazie de gol. Bursaspor continua sa fie singura echipa care nu a invins deloc in acest sezon“, a scris Kent.

„Incotro alearga Hagi?“, a fost titlul din cotidianul Aksam. „Aventura tehnicianului roman ca antrenor la echipa Bursaspor s-a transformat intr-un chin. Nu a reusit sa obtina nici in al saselea meci trei puncte“, a scris Aksam, care le-a acordat lui Bogdan Vintila, Iulian Miu si Cornel Frasineanu nota 3, in timp ce Ionel Ganea a primit nota 5.

Site-ul bursaspor.net a notat ca infringerea inregistrata in meciul cu Denizlispor i-a iritat pe suporterii echipei Bursaspor, care doreau o victorie. „Faptul ca fotbalistii si Hagi, pe care i-au sprijinit pina in prezent cu rabdare, nu au obtinut trei puncte nici in meciul cu Denizlispor i-a enervat pe suporteri“, a mentionat bursaspor.net.

Romanii de la Galata nu joaca

Intr-o alta partida disputata duminica in campionatul Turciei, Galatasaray, fara romanii Florin Bratu, Ovidiu Petre si Gabriel Tamas, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), intilnirea cu Fenerbahce. Golurile formatiei antrenate de Fatih Terim au fost marcate de Arif (’45) si H. Sukur (’50). Pentru Fenerbahce au marcat Kemal Aslan (’44) si Van Hooijdonk (’49).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS