18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ramii pentru Universitatea, Njock!“

„Ramii pentru Universitatea, Njock!“

„Nu imi convine plecarea lui Njock la nationala olimpica a Camerunului, pentru ca iar se va deregla sistemul de joc“, a afirmat antrenorul craiovean la finalul meciului cu Rapid.

Comentind ieri raminerea lui Njock in Bucuresti, antrenorul oltenilor a spus: „Eu i-am interzis sa plece pina dupa jocul cu Dinamo. Am purtat discutii asidue cu federatia cameruneza, prin care solicitam sa ni-l lase pe Njock pina luni. Oricum, ne prevalam de faptul ca, portivit regulamentelor FIFA, convocarea trebuia facuta cu doua saptamini inainte. Jucatorul m-a intrebat dupa meci cind trebuie sa vina la antrenament si il astept miine-dimineata la ora 10.00 (astazi – n.r.). In ceea ce il priveste pe Bengondo, avem cu cine sa il inlocuim. Poate sa plece cind vrea“.

In schimb, Njock a afirmat duminica seara: „Nici nu concep sa nu plec. Ar fi o prostie din partea mea sa dau cu piciorul la o asemenea sansa!“.

Marcator a doua goluri in meciul de duminica, atacantul giulestenilor, Robert Nita, cel preferat in vara lui Njock de Mircea Rednic, a comentat scurt decizia „Puriului“: „S-a vazut clar diferenta dintre mine si camerunez: Njock a fost anonim, iar eu vedeta meciului!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS