12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru „stranieri“ romani au inscris

Patru „stranieri“ romani au inscris

Week-end-ul trecut a fost fructuos pentru fotbalistii romani care joaca in campionatele din Europa. Patru „stranieri“ au reusit sa inscrie goluri importante pentru formatiile lor, Craioveanu, Mihalcea, Mitu si Racanel trecindu-si numele pe lista marcatorilor, ultimul dintre acestia chiar de doua ori.

Spania. In etapa a IV-a a diviziei secunde a campionatului Spaniei, fostul atacant al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, a marcat un gol in minutul 74 al meciului cistigat de echipa sa, Getafe, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, in fata formatiei Cadiz. Olteanul a ramas pe teren pina in minutul 82, cind a fost schimbat cu Uranga. Portarul Bogdan Stelea a evoluat pe intreaga durata a partidei pierdute de UD Salamanca, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata echipei Eibar.

Germania. Jucatorul Catalin Racanel a marcat doua goluri in minutele 31 si 64 ale partidei pe care echipa sa, Eintracht Trier, a cistigat-o duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Unterhaching, in etapa a VI-a a diviziei secunde a campionatului Germaniei. Racanel a evoluat pe intreaga durata a meciului, la fel ca si Laurentiu Reghecampf in partida pe care echipa sa, Energie Cottbus, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, in deplasare, cu formatia Oberhausen.

Italia. Jucatorul Adrian Mihalcea a marcat un gol in minutul 36 al meciului pe care echipa sa, Hellas Verona, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, in fata formatiei Bari, in etapa a V-a din Serie B. Mihalcea a evoluat pina in minutul 80, cind a fost schimbat cu Waigo. US Palermo, fara Paul Codrea si Valentin Nastase pe teren, a cistigat, cu scorul de 2-1, meciul disputat acasa cu formatia Ternana. Nici Bogdan Patrascu nu a evoluat in partida disputata de formatia sa, Piacenza, pe teren propriu, cu gruparea Venezia, scor 1-0.

Belgia. Marius Mitu a marcat un gol in minutul 85 al partidei pe care echipa Lierse a cistigat-o duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Lokeren, in etapa a VI-a a campionatului Belgiei. Liviu Ciobotariu a evoluat toate minute in partida pe care echipa sa, Le Mons, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, simbata, in deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS