18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGeorge Morar a cistigat Raliul Rafo

George Morar a cistigat Raliul Rafo

Prima editie a Raliului Rafo, contind pentru etapa a opta a Campionatului National de raliuri, s-a desfasurat la sfirsitul acestei saptamini, la Onesti, si a fost cistigata de George Morar (Mitsubishi EVO 6; N4). Pe locurile urmatoare s-au clasat Emanuel Ilina (Mitsubishi EVO 6; N4) si Alex Pitigoi (Mitsubishi Lancer; N4).

Raliul Rafo s-a desfasurat pe macadam, pe un traseu de 380,66 kilometri. Cursa a fost deschisa de parcurgerea unei superspeciale desenate pe circuitul viitoarei scoli de pilotaj „Titi Aur“. Ordinea de start pentru aceasta proba, avind in vedere caracterul de spectacol, a fost inversa fata de cea normala, primii pe lista fiind debutantii, urmati de grupa H, N si in final A. La Raliul Rafo s-au inregistrat 14 abandonuri, printre care cele ale lui Constantin Aur, Dan Girtofan si Mihai Leu.

Echipajul craiovean N. Duval / M. Padureanu (Citroen Saxo; A6) si-a dovedit din nou clasa pe macadam, situindu-se pe pozitia a sasea in clasamentul general si pe locul secund atit la grupa A, cit si la grupa A 2.0. Un alt echipaj craiovean, D. Burchel / E. Pop (VW Kit-Car; A7), a avut o prestatie destul de buna in cursa de la Onesti, situindu-se pe locul opt in clasamentul general si pe pozitia a treia in ierarhiile grupei A si grupei A 2.0.

In clasamentul general al pilotilor, Emanuel Ilina are 44 de puncte, fiind urmat de Mihai Leu, cu 36 de puncte, si de Dan Girtofan, cu 33 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS