12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRegulamentele FIFA „tin“ cu Universitatea

Regulamentele FIFA „tin“ cu Universitatea

Vineri, Jeremie Njock si Patrick Bengondo au fost convocati, printr-o telegrama oficiala sosita la clubul Universitatea, la nationala secunda a Camerunului, implicata, timp de o luna, intr-o competitie care se desfasoara pe continentul african.

Cum camerunezii doreau ca Njock si Bengondo sa fie trimisi urgent la Yaounde, oltenii au dat astfel de o mare problema, nedorind ca jucatorii sa lipseasca tocmai de la derbiurile cu Rapid si Dinamo.

Pe de alta parte, regulamentele FIFA precizeaza clar ca toate cluburile din lume sint obligate sa lase jucatorii sa-si onoreze convocarile la loturile nationale, dar mai spune ca respectivele convocari trebuie trimise cu doua saptamini inainte.

Astfel, Universitatea poate uza de aceasta prevedere a FIFA si sa-i opreasca pe Njock si Bengondo inclusiv pentru meciul cu Dinamo. Oricum, oltenii poarta o corespondenta asidua cu camerunezii, incearca sa se inteleaga cu acestia pe cale amiabila si sa-i „expedieze“ la Yaounde pe Njock si Bengondo de lunea viitoare. Desi, si aici este o alta problema, simtind ca recenta convocare este o sansa imensa pentru ei, Njock si Bengondo par dispusi sa plece cit mai repede spre Camerun, speriati ca nu cumva antrenorul selectionatei secunde a tarii lor sa renunte la serviciile lor din cauza unor eventuale intirzieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS