12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii ramin campionii ratarilor

Pandurii ramin campionii ratarilor

Pandurii – Cimentul Fieni 2-0

• Stadion „Municipal“, Tirgu Jiu, 4.500 de spectatori

Au marcat: A. Popescu (’48), Stefan (’76)

Pandurii: Hirsu – C. Popescu, Mauta, Radoi (’46, Cristea), Popete, Nica, Lecoviste, Trofin, Stefan, A. Popescu (’83, Gaman), Vintilescu (’75, Braia). Antrenor: Emil Sandoi.

Cimentul: Nunweiller – Vladut, Badea, Cernea, Georgescu, Godinac, Stancescu (’63, Nita), Ciolan, Marin, Lalciu (’53, Iliescu), M. Ivan (‘7, Dobre). Antrenor: Marcel Ghergu.

• Filmul golurilor: min. 48, 1-0: A. Popescu a reluat in plasa centrarea lui Vintilescu de pe partea dreapta; min. 76, 2-0: Stefan a marcat din careul mic fructificind o actiune personala a lui Nica.

Gazdele au irosit in meciul cu Cimentul Fieni cit pentru un campionat intreg, dar in final au obtinut victoria, cu 2-0. Dupa un inceput timid de partida, elevii lui Sandoi si-au creat ocazii de gol, dar au ratat cu seninatate. Schimbarile de directie ale lui A. Popescu au destabilizat blocul defensiv advers, Popete fiind de cele mai multe ori beneficiarul acestor mingi. Dupa o astfel de faza, in care Popete a fost servantul, Stefan a bifat una dintre marile ratari, sutind peste poarta o minge pe care scria „gol“. La singura situatie de gol a oaspetilor, fostul divizionar A, Lalciu, a speculat neintelegerea dintre Mauta si Hirsu sutind spre gol, insa C. Popescu a respins de pe linia portii.

Dupa trei minute de la reluarea jocului, Pandurii au deschis, in sfirsit, scorul, A. Popescu reusind sa fructifice sutul-centrare al lui Vintilescu. Din acel moment a inceput recitalul gazdelor, Nica fiind eroul principal, cel care a creat aproape toate fazele ofensive. In urma unei astfel de faze – in care fostul jucator al Universitatii a driblat tot ce a intilnit in cale – Stefan a marcat pentru 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS