23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorentino Perez a aplaudat evolutia lui Beckham

Florentino Perez a aplaudat evolutia lui Beckham

Patronul formatiei spaniole Real Madrid l-a aplaudat pe David Beckham dupa o alta evolutie „exemplara“ a capitanului nationalei Angliei in linia de mijloc a „gigantilor“ spanioli, informeaza soccerage.com. Fostul star de la Manchester United a fost „dirijorul“ victoriei inregistrate de campioana Spaniei in primul meci al noii editii a Ligii Campionilor, 4-2 cu Olympique Marseille, marti, pe stadionul „Santiago Bernabeu“.

„Beckham a evoluat de la inceputul sezonului si, parerea mea este ca a jucat in pozitia cea mai buna (mijlocas central – n.r.)“. Mai mult decit atit, a jucat cu o incredibila dorinta care l-a ajutat sa cistige publicul. Prin efort depus, calitatea si angajamentul cu care a jucat, este normal ca s-a impus atit de repede pe «Bernabeu»“, a spus Florentino Perez.

Intrebat daca crede ca Beckham este pe atit de fericit la Real, pe cit se bucura „gigantii“ ca l-au achizitionat, Perez a zimbit larg inainte de a raspunde: „Este. O dovada este faptul ca insasi mama lui mi-a spus ca fiul ei este cel mai fericit om de pe pamint. Mai tirziu, l-am intrebat si pe el si mi-a confirmat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS