29.3 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensivul vrea sa sparga gheata la Pitesti

Extensivul vrea sa sparga gheata la Pitesti

International Pitesti – Extensiv Craiova

Stadion „International“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

International: Pompea – A. Georgescu, Caldarar, Barbut – M. Dumitru, J. Stoica, Lipa. D. Ilie, A. Ion – Disney, C. Popa. Antrenor: M. Duna.

Extensiv: Bornescu – Savulescu, S. Radoi, Ciuca – Totoroata, Saceanu, Dina, D. Mihai, Velcovici – Baia, Musat. Antrenor: E. Neagoe.

Vor arbitra: Alexandru Rojneai (Alba Iulia) – Gezo Szabo (Cluj), Eduard Ungureanu (Bucuresti). Observator: Dan Dragos Craciun (Cluj).

Gruparea din Parcul „Romanescu“ da piept astazi cu Inter Pitesti, o echipa bine asezata in teren, care nu a pierdut nici un joc acasa, iar in etapa anterioara a cedat, la mare lupta, confruntarea de la Tirgu Jiu. Cu doua remize la activ, ambele pe teren propriu, pentru „ros-verzi“, partida se anunta extrem de dificila, ca de altfel toate jocurile din acest sezon, insa inainte de fiecare disputa craiovenii spera intr-un reviriment. Pina acum, elevii lui Neagoe au avut evolutii slabe in prima repriza si mai convingatoare in partea secunda, dar, de data aceasta, tehnicianul oltean asteapta de la jucatorii sai aceeasi concentrare pe toata durata partidei. „Sper sa obtinem un rezultat bun, insa, in teren, depinde doar de modul cum baietii vor privi jocul. Daca vor fi concentrati la maximum si vor trata cu seriozitate fiecare faza, nu este exclus sa facem vreo surpriza“, a declarat „principalul“ Extensivului, Eugen Neagoe.

Pentru acest joc, antrenorul craiovean il are la dispozitie si pe „veteranul“ Ciuca, revenit dupa cartonasul rosu primit in meciul de Cupa cu Chimia, dar nu va putea conta inca pe Tresor, atacantul congolez urmind sa mai stea pe tusa aproape doua saptamini, in urma disjunctiei de la umar suferite tot in meciul cu „chimistii“.

De partea cealalta, tehnicianul gazdelor, Marin Duna, cu exceptia mijlocasului Cristi Lazar, eliminat etapa trecuta in partida cu Pandurii, va putea alinia cel mai bun „unsprezece“.

Oltenii vor pleca spre Pitesti in ziua jocului si spera sa sparga gheata, daca nu in privinta primului punct in deplasare, macar in cea a primului gol in aceasta editie de campionat.

Celelalte jocuri ale seriei a II-a, etapa a V-a: Pandurii Tirgu Jiu – Cimentul Fieni; Juventus Bucuresti – Inter Gaz; Minerul Motru – Aro Cimpulung; FCM Tirgoviste – Rulmentul Alexandria; Electromagnetica – Sportul Studentesc; Building Vinju Mare – Dacia Mioveni; Unirea Urziceni – Rarora Rimicu Vilcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS