14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nasul“ i-a inminat protestul si probele incriminatorii lui Johansson

„Nasul“ i-a inminat protestul si probele incriminatorii lui Johansson

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anuntat ieri, pe Aeroportul Otopeni, ca a discutat, la Bratislava, aproximativ 50 de minute cu presedintele UEFA, Lennart Johansson, pe tema arbitrajelor defavorabile nationalei Romaniei.

„Am avut ieri (miercuri – n.r.) o intilnire cu presedintele UEFA, Lennart Johansson, am purtat un dialog de aproximativ 50 de minute, i-am inminat apoi protestul si documentele pe care le-am avut cu mine, inclusiv o caseta si un CD cu secventele incriminate. Urmeaza sa primim un raspuns intr-un timp cit mai scurt“, a spus presedintele FRF, la revenirea din capitala Slovaciei, unde a participat la Comitetul Executiv al UEFA.

Mircea Sandu a anuntat ca va oferi detalii despre intilnirea cu presedintele UEFA luni, cind va organiza o conferinta de presa. FRF a reclamat la UEFA greselile grave de arbitraj de care a avut parte echipa nationala a Romaniei in meciurile din grupa a doua de calificare la Campionatul European din 2004, din Portugalia, incriminate fiind deciziile arbitrilor din partidele Romania-Norvegia (scor 0-1), la care a arbitrat Valentin Ivanov, Norvegia-Romania (scor 1-1), arbitru Lubos Michel si Danemarca-Romania (scor 2-2), arbitru Urs Meier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS