14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu nu mai vrea să se intoarcă in Olanda

Cristi Chivu nu mai vrea să se intoarcă in Olanda

Internaţionalul roman Cristian Chivu, transferat, in această vară, de la echipa olandeză Ajax Amsterdam la AS Roma, a declarat că nu doreşte să se intoarcă in campionatul Olandei, informează cotidianul italian Gazzetta dello Sport. „Am trecut printr-o perioadă dificilă, dar acum mă simt bine, mai ales pentru că fostul meu club mi-a spus să nu imi fac griji, deoarece totul este rezolvat. Dar a fost ingrozitor cind din Olanda mi s-a transmis că trebuie să mă intorc. Sint mulţumit că joc la AS Roma, cea mai mare echipă la care am evoluat pină acum. Cind Ajax m-a chemat inapoi, nu puteam să mă intorc, din respect faţă de noii mei coechipieri şi faţă de AS Roma“, a spus Chivu.

Fundaşul roman a inscris primul său gol pentru AS Roma intr-un meci oficial duminică, in partida ciştigată, cu scorul de 5-0, in faţa formaţiei Brescia, in etapa a doua a Seriei A. Chivu a recunoscut, pentru acelaşi cotidian, că il admiră pe căpitanul noii sale echipe, Francesco Totti.

„Este un un mare jucător, poate cel mai bun din lume. Ceea ce contează cel mai mult pentru mine este faptul că Totti este o persoană deosebită. Caracterul unui om este cel mai important lucru“, a spus fostul căpitan al „lăncierilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS