16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Mutu: „Intr-o zi vreau sa joc la Real Madrid!“

Adi Mutu: „Intr-o zi vreau sa joc la Real Madrid!“

Internationalul roman Adrian Mutu, transferat in acest intersezon la Chelsea Londra, a recunoscut ca visul sau este de a ajunge la Real Madrid si isi doreste ca intr-o zi sa aiba ocazia de a evolua pentru „gigantii“ madrileni, informeaza cotidianul Daily Mail.

„Am venit sa joc la o mare echipa, dar, daca m-ati intreba la ce alta formatie as vrea sa joc, trebuie sa spun Real Madrid. Nu vad cum se poate spune nu spaniolilor. Sa fac parte din echipa Real Madrid a fost intotdeauna visul meu. Intr-o zi vreau sa mi se acorde aceasta sansa“, a spus Mutu.

Atacantul roman a evoluat o repriza in meciul cistigat de Chelsea Londra, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Sparta Praga, in prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor. Mutu a fost schimbat la pauza de antrenorul Claudio Ranieri dupa ce, cu citeva minute inainte, s-a accidentat la o glezna, la o intrare periculoasa a lui Rastislav Michalik. Desi oficialii clubului patronat de magatul rus Roman Abramovic s-au aratat ingrijorati de starea fostului capitan al Parmei, accidentarea suferita de Adrian Mutu nu este grava, informeaza site-ului oficial al gruparii londoneze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS