13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZece medalii pentru CSU Craiova

Zece medalii pentru CSU Craiova

Sportivii de la CS Universitatea au incheiat anul competitional cu rezultate foarte bune, acumulind cinci medalii de aur, trei de argint si doua de bronz la Campionatele Balcanice si patru medalii de aur, una de argint si trei de bronz la cele nationale. Elevii antrenorului Emilian Minoiu s-au orientat excelent, fiind de departe cei mai buni din tara, depasind chiar si echipele din Bulgaria, Serbia, Macedonia si Moldova, la Campionatele Balcanice care s-au desfasurat la sfirsitul saptaminii in padurile de linga Govora si Baia de Fier, unde au luat startul peste 400 de sportivi.

Craiovenii i-au avut ca principali adversari pe reprezentantii Bulgariei, sportivi platiti sa se antreneze si sa participe la competiti, insa doar o singura data acestia au reusit sa le ia fata.

In probele de lunga si medie distanta, Ovidiu Mutiu a reusit sa obtina cele doua medalii de aur puse in joc, iar Veronica Minoiu, dupa ce in proba de lunga distanta a pierdut cu putin locul I in favoarea bulgaroaicei Lyudmila Gotseva, si-a luat revansa in proba de medie distanta, unde a obtinut aurul, la fel ca si in proba de stafeta, cu echipa Romaniei, unde a alergat in primul schimb.

Aur a mai obtinut si Iuliana Rusescu, in proba de stafeta, la tineret, aceasta reusind si un loc doi, la medie distanta, tineret, si un loc trei in proba de lunga distanta, tineret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS