19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru vedete de la Chelsea au fost date afara dintr-un McDonald's

Patru vedete de la Chelsea au fost date afara dintr-un McDonald’s

Patru jucatori ai echipei Chelsea Londra, la care evolueaza si internationalul roman Adrian Mutu, au fost dati afara dintr-un restaurant McDonald’s de o femeie de serviciu, dupa ce s-au asezat la o masa fara sa comande nimic, informeaza cotidianul The Sun. Cei patru jucatori in cauza erau Claude Makelele, Emmanuel Petit, William Gallas si Marco Ambrosio.

Fotbalistii s-au asezat la o masa din restaurantul McDonald’s de pe Aeroportul „Gatwick“, asteptind cursa spre Cehia, unde formatia Chelsea a intilnit marti seara, echipa Sparta Praga, in cadrul grupelor Ligii Campionilor. „Cei patru fotbalisti nu au comandat nimic, ci pur si simplu stateau la masa. Deoarece localul era destul de aglomerat, ei au fost rugati politicos sa paraseasca restaurantul, lucru pe care l-au si facut. Cea care le-a cerut sa plece a fost o femeie mai in virsta, care probabil nu stia cine sint cei patru“, a spus un purtator de cuvint al restaurantului.

The Sun a precizat ca Petit a fost primul care a parasit restaurantul, in timp ce ii explica lui Makelele tot ce s-a intimplat, care s-a dovedit foarte amuzat de situatia creata. The Sun a mentionat ca fotbalistii cistiga impreuna aproximativ 150.000 de lire sterline pe saptamina, in timp ce femeia de serviciu este platita cu 4,75 de lire sterline pe ora. „Era evident ca femeia nu stia cine sint cei patru. Sint sigur ca-i va fi rusine cind va realiza ce a facut. Acesti jucatori isi permit sa ia masa la cele mai scumpe restaurante din lume, dar au fost dati afara dintr-un McDonald’s. A fost haios“, a povestit, pentru sursa citata, un martor ocular al incidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS