14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlin Stoica a fost din nou titular la FC Brugges

Alin Stoica a fost din nou titular la FC Brugges

Belgia. Mijlocasul Alin Stoica a fost pe teren pe toata durata partidei pe care formatia sa, FC Brugges, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu La Gantoise, in etapa a cincea a campionatului Belgiei.

Ucraina. Jucatorul Tiberiu Ghioane a marcat un gol in meciul pe care echipa sa, Dinamo Kiev, l-a cistigat simbata, in deplasare, cu scorul de 4-3, in fata formatiei Karpatii Lvov, in cadrul etapei a opta a campionatului Ucrainei. Ghioane, care a fost titular si a evoluat toate cele 90 de minute, a inscris, in minutul 46, al treilea gol al echipei sale. Celalalt jucator roman al echipei din Kiev, Florin Cernat, nu a jucat.

Spania. In etapa a treia din Segunda Division, echipa Getafe, la care atacantul Gheorghe Craioveanu a jucat pina in minutul 80, cind a fost schimbat cu Luis Lopez, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat simbata in deplasare, cu Malaga. Echipa Polideportivo Ejido, cu mijlocasul Denis Serban pe teren tot meciul, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-1, de Rayo Vallecano. Laurentiu Rosu nu a evoluat in meciul cistigat de echipa sa, Numancia, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Las Palmas.

Franta. Jucatorul echipei OSC Lille, Marius Baciu, a evoluat pe toata durata meciului disputat simbata, pe teren propriu, cu AS Monaco, scor 1-1, in etapa a sasea a campionatului Frantei. Baciu a primit un cartonas galben in minutul 79. Formatia Le Mans, fara romanul Sergiu Radu, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 5-0, de Olympique Marseille.

Grecia. Echipa Panathinaikos Atena a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Kallithea, in meciul din cadrul etapei a treia a campionatului Greciei, meci in care romanul Lucian Sinmartean nu a evoluat.

Olanda. Formatia Ajax Amsterdam, cu portarul roman Bogdan Lobont titular, a invins, acasa, cu scorul de 4-1, formatia RKC Waalwijk, in etapa a patra a campionatului Olandei. Lobont a evoluat toate cele 90 de minute, in timp ce atacantul Nicolae Mitea a fost schimbat in minutul 77, cu Soetaers.

Portugalia. Jucatorul roman Lucian Marinescu nu a evoluat in partida cistigata de echipa sa Academica Coimbra, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Vitoria Guimaraes, in cadrul etapei a patra a campionatului Portugaliei.

Turcia. Echipa Bursaspor, antrenata de fostul international roman Gheorghe Hagi, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata duminica, la Bursa, cu formatia Genclerbirligi, in cadrul etapei a cincea a campionatului Turciei. Jucatorii romani ai echipei Bursaspor, Bogdan Vintila, Ionel Ganea, Cornel Frasineanu si Iulian Miu, au evoluat tot meciul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS