29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVremuri grele pentru Electro si CFR

Vremuri grele pentru Electro si CFR

Dintre formatiile care reprezinta Doljul in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, pina in acest moment, cel mai rau stau Electro si CFR, formatii care nu au acumulat nici un punct in primele doua etape. Armata are un inceput bun de sezon, fiind neinvinsa, in timp ce Dunarea Calafat si-a trecut si ea in cont o victorie.

Oltchim – Stiinta CFR 1-0

Chiar daca se poate spune ca este prematur sa tragi concluzii cind s-au scurs de-abia doua etape de campionat, jocul si rezultatele obtinute in acest debut de sezon de ceferisti te fac sa crezi ca echipa va avea viata grea in Divizia C. Cu toate ca s-au miscat putin mai bine decit in partida pierduta acasa, in fata Progresului Caracal, elevii lui Ispas s-au intors cu mina goala si de la Vilcea, primind gol cu un sfert de ora inainte de finalul meciului. Vineri, Stiinta va avea inca un examen dificil, urmind sa intilneasca, pe teren propriu Armata, o noua infringere complicind situatia gruparii de pe „Depou“.

Electro – Dunarea Zimnicea 1-2

In aceeasi situatie cu ceferistii se afla si gruparea din Valea Rosie. Cu un lot subtire si fara experienta competitionala, Electro nu a reusit sa adune vreun punct in cele doua jocuri disputate pina acum. Pustii pregatiti inca de Nae Tilihoi nu pot mai mult, oricit s-ar stradui tehnicianul craiovean sa-i invete. Drept dovada rezultatul de vineri, cind au condus cu 1-0, din primele minute, insa nu au stiut sa gestioneze avantajul, incasind doua goluri care s-ar fi putut evita, daca poarta ar fi fost in grija unui goal-keeper cu experienta.

Diferenta dintre Electro si CFR este ca acestia din urma ar avea puterea sa se intareasca pe parcurs, pentru ca, in cele din urma, sa formeze o trupa care sa faca fata rigorilor Diviziei C, in timp ce la Electro, in viitorul apropiat, nu sint sanse sa se schimbe ceva. Poate doar conducerea tehnica.

Armata – Dunarea Calafat 4-1

Desi conducatorii formatiei „militare“ au anuntat la inceputul sezonului ca obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare, gruparea din „Valea Fetii“ a inceput campionatul destul de bine, cu un egal in deplasare, la Scornicesti, si o victorie acasa, cu Dunarea. Trupa lui Marian Voicu este una omogena, cu jucatori care au in spate ceva sezoane la acest nivel, asa ca formatia, se pare, nu va avea probleme in a-si atinge obiectivul, putind chiar sa spere la mai mult.

De partea cealalta, calafetenii, obisnuiti si ei de ani buni cu Divizia C, au aratat, in ciuda ultimului rezultat, ca au puterea sa se mentina in zona linistita a clasamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS