9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie a lovit cu masina un taxi si un pieton

Adi Ilie a lovit cu masina un taxi si un pieton

Fotbalistul craiovean Adi Ilie a fost implicat joi, in jurul orei 22.00, intr-un accident rutier la intrarea in Brasov. „Cobra“, care conducea autoturismul cu numarul BV-74-MDI, a tamponat un taxi cu numarul de inmatriculare BV-43-FAX, pe care l-a avariat. Cele doua masini au ricosat pe trecerea de pietoni, unde au lovit un batrin. Potrivit purtatorului de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Mariana Orzea, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Se pare ca Adi Ilie venea de la Predeal la volanul unui BMW X5, fiind singur in masina. El a intrat in intersectia strazii Calea Bucuresti cu strada Poienelor si a lovit in plin un taxi care circula regulamentar si care a fost tirit pina pe trecerea de pietoni, unde a lovit un batrin care traversa. Cele doua masini s-au oprit in bordura din celalalt capat al intersectiei

„Veneam dinspre bulevardul Saturn si am intrat regulamentar pe strada Cocorului 2. Nu-mi dau seama de unde a aparut gipul, pur si simplu m-am trezit izbit. M-a aruncat pe trotuar. Socat, nici nu mi-am dat seama cine a fost cel care m-a intrebat daca am patit ceva. Oamenii spuneau ca este Adrian Ilie“, a apucat sa spuna taximetristul pina cind unul dintre prietenii lui Adi Ilie a inceput sa-l ameninte.

Cind presa a aparut la locul accidentului, Adi Ilie a intrat in masina patronului unei discoteci brasovene, cu care timp de o jumatate de ora a facut ture in jurul locului accidentului. La scurt timp, la locul accidentului au aparut bodyguarzii unei firme de paza si protectie, astfel ca nici pietonul accidentat si nici soferul taxiului nu mai stiau cine s-a aflat la volanul masinii care a produs accidentul. De asemenea, politistii au evitat sa faca vreo declaratie, spunind doar ca Adi Ilie era singur la volan si ca nu era baut. Ziaristii veniti la locul accidentului au fost injurati si amenintati, in prezenta politistilor, de catre un prieten al fotbalistului. La rindul sau, Adi Ilie a refuzat sa faca vreo declaratie in legatura cu accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS