12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„AS Roma este ocazia vietii mele“

„AS Roma este ocazia vietii mele“

Fostul atacant al Valenciei, norvegianul John Carew, a fost prezentat oficial joi dupa-amiaza ca jucator al formatiei italiene AS Roma, la care evolueaza si capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, informeaza site-ul soccerage.com.

„Este o mare onoare sa ma aflu aici. Este ocazia vietii mele. Sper sa dau ce am mai bun si astfel prezenta mea aici sa ajute echipa sa aiba rezultate extraordinare. Deja m-am antrenat de doua ori cu Totti. Este impresionant, atinge mingea cum n-am mai vazut pe nimeni in viata mea. Montella? Un alt fenomen, este rapid, dribleaza fantastic, marcheaza o multime de goluri, de fapt, toti sint uimitori“, a spus Carew despre noua sa echipa.

In ciuda faptului ca va juca alaturi de multe staruri ale fotbalului, Carew este convins ca va reusi sa isi gaseasca un loc in echipa.

„Nu ma ingrijoreaza competitia pe care va trebui sa o infrunt. Singurul lucru care conteaza este sa ma antrenez din greu si sa contribui la victoriile echipei. Totul va fi mai dificil decit in campionatul spaniol, dar acest lucru ma impulsioneaza sa joc mai bine“, a adaugat internationalul norvegian, care a recunoscut ca nu stie daca va evolua in partida cu Brescia de duminica. „Nu stiu daca voi juca. Depinde de antrenor. Voi fi suta la suta pregatit. Am vorbit cu Capello despre rolul meu tactic si despre alte solutii, dar ceea ce am discutat ramine numai intre noi doi“, a mai spus John Carew.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS