16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportValentino Rossi s-a impus la Estoril

Valentino Rossi s-a impus la Estoril

Italianul Valentino Rossi (Honda) a cistigat cursa la clasa MotoGp a Marelui Premiu al Portugaliei la motociclism viteza, care s-a desfasurat duminica pe circuitul de la Estoril, a 11-a din cele 16 etape ale Campionatului Mondial. Rossi a fost urmat in clasament de compatriotii sai Max Biaggi (Honda, la doua secunde si 94 de miimi), Loris Capirossi (Ducati, la cinci secunde si 254 de miimi) si spaniolul Sete Gibernau (Honda, la cinci secunde si 269 de miimi).

In clasamentul pilotilor, lider se mentine Rossi cu 237 de puncte, urmat de Gibernau cu 191 de puncte si Biaggi cu 161 de puncte.

Nieto a cistigat la clasa 125 cmc

Cursa de la clasa 125 cmc din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei de motociclism viteza a fost cistigata de spaniolul Pablo Nieto (Aprilia). Pablo Nieto a fost urmat in clasament de spaniolul Hector Barbera, Alex de Angelis (San Marino, Aprilia, la 308 miimi), spaniolul Daniel Pedrosa (Honda, la 560 de miimi) si francezul Arnaud Vincent (Aprilia, la trei secunde si 326 de miimi). In ierarhia generala a pilotilor conduce spaniolul Daniel Pedrosa cu 175 puncte, urmat de italianul Stefano Perrugini cu 137 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS