25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNu-l mai comparati pe Njock cu Camataru!

Nu-l mai comparati pe Njock cu Camataru!

Comparat cu Camataru, Jeremie Njock si-a luat nasul la purtare si s-a comportat asa cum marele golgheter al „Craiovei Maxima“ nu si-a permis niciodata. Adica Njock s-a invoit vineri de la antrenamente, dar a lipsit si simbata!

Problema este mai delicata. In sensul ca Sorin Cirtu stia ca atacantul sau nu vine vineri deoarece Njock ii spusese ca are ceva de rezolvat la Ambasada Germaniei. In aceeasi zi, insa, explicatia conducerii clubului a fost ca Jeremie a dat o fuga pina in Germania, acolo unde locuieste sotia sa, Bettina. Culmea este ca vineri Sorin Cirtu nu a crezut aceasta versiune. El punea baza pe cuvintul lui Njock si era convins ca jucatorul va veni simbata la antrenamente. Evident, camerunezul a sosit abia ieri si a spus ca a „evadat“ de capul lui, desi este greu de crezut din moment ce joi seara si-a „imbrobodit“ chiar antrenorul.

E greu sa fi acum in pielea lui Cirtu. Pentru ca antrenorul Universitatii, aflat inaintea unui important meci de campionat, se simte probabil tradat chiar de unul dintre oamenii sai de baza. Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca Sorin Cirtu sa creada, la fel ca si noi, ca exista oameni in conducerea clubului care l-au absolvit cu buna-stiinta pe Njock de vreo patru antrenamente, ceea ce nu este deloc in regula.

Sintem curiosi cum va iesi Njock din incurcatura pentru ca daca simbata, cu FCM Brasov, va sta pe teren ca si in avionul de Germania, s-ar putea ca suporterii sa-l amendeze drastic. Oricum, dupa ce s-a comportat cum s-a comportat, de parca intereseaza pe cineva ca ii place sau nu-i place de ochii antrenorului, Jeremie Njock a demonstrat ca intre caracterul lui si cel al lui Rodion Camataru este o distanta ca de la Ambasada Germaniei din Bucuresti la… Berlin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS