16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTresor ar putea debuta la Extensiv

Tresor ar putea debuta la Extensiv

Minerul Motru – Extensiv

• Stadion „Minerul“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Minerul: Munteanu – Mirea, Huza, I. Constantin, Cune – Stefanica, Nicolaescu, Berta, Noata – Volocaru, Ploscariu. Antrenor: Gabi Zahiu.

Extensiv: Bornescu – Ciuca, Cioponea, Savulescu – Totoroata, D. Mihai, Dina, Saceanu, Velcovoci – Musat, Tresor. Antrenor: Eugen Neagoe.

• Vor arbitra: Mugurel Vadan – Costin Florescu, Aurel Florescu (toti din Bucuresti).

• Observator: Sorin Vadana (Cluj).

In perioada de pregatire, Extensivul a reusit sa smulga un egal minerilor, chiar pe terenul acestora, insa pentru partida de astazi lucrurile stau cu totul altfel. Trupa lui Gabi Zahiu vine dupa infringerea de la Tirgu Jiu si nu-si permite sa piarda vreun punct acasa, in timp ce craiovenii, cu o singura remiza la activ, se gindesc sa-si vinda cit mai scump pielea. Pentru ei, orice rezultat pozitiv este ca o gura de oxigen in lupta pentru supravietuirea in cel de-al doilea esalon.

Pentru acest joc, Eugen Neagoe nu va putea conta pe serviciile fundasului Sorin Radoi, convocat la lotul national de juniori, dar, in schimb, sint sanse mari sa se bazeze in ofensiva pe congolezul Tresor, „vicele“ Gina Piturca fiind ieri la Bucuresti pentru a rezolva transferul acestuia. Iar cum atacantul african s-a pregatit toata saptamina cu Extensivul, se pare ca nu vor fi prea multe probleme in a se intelege cu coechipierii.

„Ros-verzii“ au efectuat ieri un singur antrenament, de aproximativ doua ore, cu un caracter preponderent tactic, dupa care jucatorii au primit liber, urmind sa se reuneasca astazi de dimineata, cind se va pleca spre Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS