16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSamuel Eto'o apare nud intr-un spot publicitar

Samuel Eto’o apare nud intr-un spot publicitar

Internationalul camerunez Samuel Eto’o a pozat nud intr-un spot publicitar pentru o gama de incaltaminte realizata de o firma care il sponsorizeaza, informeaza cotidianul Le Messager. Sursa citata a notat ca aceasta aparitie ii confera atacantului selectionatei Camerunului statutul de „primul fotbalist african care se dezgoleste in fata publicului larg“.

Spotul publicitar este intitulat „Panica in vestiar“ si poate fi urmarit pe site-ul de Internet al firmei producatoare de incaltaminte. In clip, Samuel Eto’o apare facind dus, timp in care un copil ii fura ghetele de joc din vestiar si pleaca sa se antreneze, impreuna cu prietenii sai, pe un teren alaturat. Atacantul il urmareste pe „infractor“, isi recupereaza incaltamintea si scoate un „raget“ care ii sperie pe copii. Clipul publicitar se incheie cu imaginea lui Eto’o intorcindu-se la vestiar, complet dezbracat, dar purtind in picioare ghetele de fotbal.

Spotul face parte dintr-o campanie publicitara in care au mai aparut si alte vedete ale fotbalului mondial, cum ar fi francezii Robert Pires si Sylvain Wiltord, olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink si italianul Gianluigi Buffon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS