16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii i-au pus gind rau lui Juventus

Pandurii i-au pus gind rau lui Juventus

Juventus Bucuresti – Pandurii

• Stadion „Juventus“, simbata, ora 11.00.

• Echipe probabile:

Pandurii: Hirsu – C. Popescu, Mauta, Radoi, Popete, Nica, Arcanu, Trofin, Stefan, A. Popescu, Vintilescu. Antrenor: Emil Sandoi.

Juventus: Dumitrescu – Petre, Damaschin, Fodor, Oprea, Neagu, Udrea, Grigore, Apetrei, Gherghiceanu, Constantinescu. Antrenor: Marin Barbu.

• Vor arbitra: A. Simion (Pitesti) – G. Dimaca, Ad. Midisan (ambii din Constanta).

• Observator: L. Vargatu (Braila).

Divizionara B Pandurii Tirgu Jiu va juca astazi cu echipa din cartierul Colentina, Juventus Bucuresti. Scopul declarat al lui Emil Sandoi si al jucatorilor pe care ii conduce este acela de a invinge si de a se intoarce acasa cu toate cele trei puncte.

Dupa ce au spulberat inca din prima etapa visele de promovare ale Chindiei Tirgoviste, elevii lui Sandoi merg la victorie pentru a putea ramine in plasa liderului Sportul Studentesc, considerata favorita seriei. „Ne punem mari sperante in acest joc, pentru ca urmeaza doua meciuri acasa si putem ramine acolo sus. Ne dorim sa ne mentinem invincibilitatea o buna bucata de timp“ a spus Emil Sandoi, echipa sa fiind neinvinsa de cind fostul fundas al nationalei a revenit pe banca Pandurilor.

Toti jucatorii de la Pandurii sint valizi pentru acest meci, singura indisponibilitate fiind cea a medicului echipei, Valerian Dirnu, care are probleme medicale, acesta fiind inlocuit cu alt medic din cadrul CNLO. Pandurii vor fi sustinuti din tribuna, pe linga galerie, si de echipa de fotbal feminin a clubului, care vine de la Constanta, unde a participat la un turneu, si de

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS