18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Meciul trebuie tratat cu maxima seriozitate“

„Meciul trebuie tratat cu maxima seriozitate“

Selectionerul tricolorilor, Anghel Iordanescu, a spus ca isi doreste ca elevii sai sa trateze cu seriozitate meciul cu Luxemburg. „Sper ca adevarata vedeta a partidei cu Luxemburg sa fie echipa. Doresc ca acest meci sa fie tratat cu maxima seriozitate, chiar daca toata lumea crede ca Luxemburg nu va pune probleme deosebite la aceasta partida“, a spus Iordanescu.

Selectionerul a precizat ca este mutumit de jucatorii care

i-au inlocuit pe cei accidentati si spera ca acestia sa se incadreze cit mai repede in echipa. Iordanescu a mentionat ca jucatorii sint in general multumiti de gazon, dar au solicitat ca acesta sa mai fie tavalugit, iar iarba – tunsa.

La rindul sau, capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, a spus ca nu are nimic impotriva deciziei Federatiei Romane de Fotbal ca meciul cu Luxemburg sa se dispute la Ploiesti. „Sper ca publicul din Ploiesti sa se comporte la fel cum o fac toti suporterii adevarati din tara noastra“, a spus Chivu, care se teme ca meciul sa nu fie marcat de incidente, avind in vedere capacitatea redusa a arenei din Ploiesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS