17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMcBreen s-a pregatit ieri cu echipa

McBreen s-a pregatit ieri cu echipa

Ca in toata aceasta saptamina, si ieri jucatorii Universitatii au efectuat doua antrenamente, ambele pe terenul de la cantonament. Daca zilele precedente sedintele de pregatire erau axate pe acumulari fizice, dimineata de ieri a fost una mai placuta pentru alb-albastri, Sorin Cirtu programind un antrenament tehnico-tactic, in care

s-au exersat diferite scheme de joc. Au lipsit de la antrenament jucatorii convocati la loturile nationale, dar si camerunezul Jeremie Njock.

In schimb, alaturi de ceilalti craioveni, a efectuat programul impus de Cirtu si australianul Daniel McBreen, revenit miercuri noapte in tara, si care, joi dupa-amiaza, a facut un antrenament separat de restul lotului. Pavel Badea si Cosmin Moti s-au pregatit si ei normal, refacuti dupa mai vechile accidentari suferite. Nu au facut antrenament normal Stinga si Daouda, primul efectuind alergari usoare, iar cel de-al doilea, recuperare.

Astazi, componentii Stiintei au in program tot doua antrenamente, iar miine vor fi liberi. Reunirea va avea loc luni dupa-amiaza, cind se va intra in linie dreapta pentru partida de campionat cu FC Brasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS