23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSezon greu pentru echipele doljene

Sezon greu pentru echipele doljene

Incepind de astazi, cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii isi intra in drepturi. La startul acestei competitii se vor alinia trei formatii craiovene – Electro, CFR si Armata -, si una din Calafat – Dunarea -, insa pentru nici una dintre ele sezonul nu se arata usor, lupta pentru supravietuire anuntindu-se apriga. Toate meciurile rundei inaugurale vor incepe de la ora 17.00.

CFR Craiova – Progresul Caracal

Dupa ce au obtinut dreptul de joc in Divizia C in dauna Chimiei, ceferistii debuteaza in campionat in fata unei formatii experimentate si bine inchegate, Progresul vizind in acest sezon promovarea. Gruparea de pe „Depou“ va avea parte astfel de un inceput dificil de sezon, insa gazdele isi doresc sa faca o figura frumoasa, gindindu-se la victorie. Fata de echipa din campionatul trecut, in lotul CFR au aparut mai multe nume noi, dintre acestea Florea si B. Popescu fiind anuntati titulari.

Tehnicianul Florin Ispas ar putea incepe partida de astazi cu urmatorul „unsprezece“: Badescu – Mere, Elvis, B. Popescu, Badea – Oprea, Patrana, Florea, Cretu – Anghel, Micu.

Vor arbitra disputa: Petrica Burcea (Giurgiu) – Mihai Ungureanu, Ioan Lales (ambii din Bucuresti). Observatorul intilnirii va fi Adrian Nicolescu (Pitesti)

FC Olt Scornicesti – Armata Craiova

„Militarii“ incep noul sezon cu o alta conducere tehnica, dupa retragerea sprijinului oferit de Pan Group, locul „principalului“ Florin Oprea fiind luat de Marian Voicu, antrenorul echipei de juniori, secund raminind tot Jean Maican. Desi au pierdut in aceasta saptamina doi titulari, Tanasie si Tranculescu, plecati la Chimia, trupa militara ramine omogena si care a obtinut rezultate bune in pregatiri. Cu toate acestea, presedintele clubului, Nicolea Marincei, a anuntat ca obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Armata se afla in cautare de sponsori, obtinind pina acum si ceva promisiuni de la oameni cu potenta financiara.

Noul tehnician craiovean ar putea alinia in partida de la Scornicesti urmatorul „unsprezece“: Petrescu – Dinu, Sodoleanu, Ghita, Grigore – Negrea, Stanculescu, Burghiu, Radut – Turcila, Boroiban.

Partida va fi arbitrata de Lucian Ivan (Giurgiu) – Daniel Petrescu, Adrian Lupsa (ambii din Ilfov), in timp ce observator a fost desemnat Dobrin Alexandru (Bucuresti).

FC Lapusata – Electro Craiova

Gruparea din Valea Rosie se afla, poate, in fata celui mai dificil sezon de pina acum, plecarile masive de jucatori slabind forta echipei conduse de Nicolae Tilihoi. Tehnicianul craiovean a incercat in perioada de pregatire sa inchege un „unsprezece“ capabil sa faca fata la acest nivel, dar tineretea si lipsa de experienta a jucatorilor de care dispune ii vor da, cu siguranta, multe batai de cap. Electro se deplaseaza astazi spre Vilcea, unde va intilni, practic, o formatie necunoscuta, si nu ar fi exclus ca elevii sai sa-i faca o surpriza.

Tilihoi va incepe jocul, cel mai probabil, cu urmatoarea distributie: Sosa – L. Tilihoi, Todoroiu, Dascalu, Florea, Mihalache – Luta, Mitrache, Ticlea – Stefanescu, Minoiu.

Meciul va avea loc la Horezu, pe terenul „Prelcom“, si va fi condus de Ion Zgovancu (Tg. Jiu), Daniel Baloi (Tg. Jiu) si Florin Miu (Pitesti). Observator: Tudor Emil (Tirgoviste).

Celelalte partide din prima etapa a seriei a V-a a Diviziei C: Dunarea Calafat – Oltchim, Prodchim Bals – Petrolul Videle, Zimnicea – Turris Magurele, Juventus Pitesti – Oltul Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS