13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu, mai usor cu „specialele!“

Ovidiu, mai usor cu „specialele!“

Cind s-a reintors la Universitatea, Ovidiu Stinga afirma ca este cam la 90 la suta din potentialul sau normal, dar ca, neavind probleme medicale serioase si fiind un jucator profesionist, va da in scurt timp randamentul scontat. Fortat de absentele din echipa, Cirtu a si jucat cu Stinga in ultimele meciuri, dar, fara suparare, prestatia fotbalistului a demonstrat ca acesta mai are inca destul de recuperat.

In ultimele zile, Ovidiu pare ca executa doar „antrenamentele speciale“ cerute la semnarea contractului. Oricum, este cam in urma cu programul din moment ce imediat dupa meciul de la Constanta a dat o fuga pina in Olanda si, invoit fiind, nu s-a prezentat la antrenamentul de luni seara. Problema este ca marti, miercuri si joi, „decarul“ oltenilor s-a antrenat usor, separat de restul coechipierilor.

In aceste conditii, e greu de crezut ca Stinga va fi in stare sa se aseze cu adevarat la timona echipei, mai ales daca antrenorul il va compara ca nivel de pregatire cu un alt veteran, Pavel Badea. Sau, cine stie, poate ca in cei patru ani de contract pe care Stinga ii are cu Universitatea, Cirtu va reusi o data si o data sa il aduca la randamentul maxim. Echipa insa are nevoie acum de un Stinga la potentialul optim!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS