20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNimeni nu vrea sa fie director la Centrul de copii si juniori

Nimeni nu vrea sa fie director la Centrul de copii si juniori

Centrul de copii si juniori, preluat recent in subordine de Consiliul Judetean Dolj de la clubul de fotbal Universitatea Craiova, nu are nici pina acum un director, deoarece, desi s-a organizat de doua ori concurs pentru ocuparea postului vacant, nu s-a prezentat nici un candidat. Administratia explica aceasta situatie neobisnuita prin faptul ca salariul (in jur de sapte milioane de lei, brut) nu este asa de atragator si, in plus, directorul va avea o mare responsabilitate deoarece devine ordonator de credite. „In administratia publica, salariile sint foarte mici si aceasta este probabil o cauza pentru care nu avem candidati“, a precizat Petre Petrescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj.

Ieri, la sediul institutiei, era un singur candidat la concurs, dar pentru functia de contabil-sef, de asemenea, neocupata pina acum din lipsa de pretendenti. Petrescu a mai spus ca, pentru functia de contabil-sef, persoanele candidate trebuia sa indeplineasca o serie de conditii, printre care studii superioare de specialitate (stiinte economice) si minimum cinci ani de experienta in domeniu.

La fel, directorul trebuie sa aiba studii superioare si sa demonstreze la concurs ca ar fi un bun manager pentru centru.

Administratia doljeana, care a preluat deja in subordine Centrul de copii si juniori, trebuie sa urmeze procedura standard: publicarea unui nou anunt in presa si reluarea concursului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS