13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInapoi la Netoiu si Florin Marin!

Inapoi la Netoiu si Florin Marin!

Desi planuise ca de luni incolo sa permita accesul presei doar la un singur antrenament pe saptamina, conducerea clubului Universitatea a trecut la „profesionism“ mai repede, asa ca ieri ne-a inchis in nas portile de la cantonament.

Inclusiv antrenorul Sorin Cirtu parea surprins, fiind limpede ca este strain de decizia conducerii, mai ales ca atunci cind se „ticluia“ ideea tehnicianul era plecat la cursurile de la Bucuresti.

Din nefericire, hotariri din acestea „trasnite“ s-au mai luat doar pe vremea tandemului Netoiu – Florin Marin, atunci cind „staff“-ul Comandantului muncea de zor pentru a rupe legatura speciala dintre echipa si suporteri.

Acum, conducerea clubului s-ar fi suparat ca din cauza prezentei permanente a ziaristilor la antrenamentele echipei s-ar fi aflat unele chestiuni delicate, cum ar fi reducerea drastica a portiei de apa plata pentru jucatori.

Parca nu ne-ar mira ca in scurt timp conducerea sa stabileasca si niste zile fixe in care antrenorii se pot vedea cu… jucatorii. Ca, oricum, transferurile au fost facute astfel incit nu s-a tinut seama de sugestiile lui Cirtu, Irimescu sau Lung…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS