17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCe stie Valentin Alexandru de Claudiu Niculescu?

Ce stie Valentin Alexandru de Claudiu Niculescu?

Cine a vazut ProSport de ieri a ramas inmarmurit citind cum injura Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste, omul (?) considerat eminenta cenusie a LPF.

Totul a pornit de la un material in care un coleg de la ProSport i-a cerut demisia lui Vali Alexandru, socotind ca acesta a fost oficialul Ligii care a facilitat transferurile dubioase, in plin campionat, ale jucatorilor Chihaia (de la Sportul la FC National) si Ciobotariu (de la Sportul la Rapid). Asa ca miercuri, telefonul ziaristului de la ProSport a fost obligat sa suporte toate „mascarile“ din lume, Valentin Alexandru incercind sa se disculpe intr-un mod original…

Din inregistrarea „convorbirii“ dintre ziarist si Valentin Alexandru nu vom reproduce injuraturile trecute de ProSport in contul oficialului LPF, ne-ar lua un sfert de pagina, dar ne-a atras atentia un pasaj. Uitind probabil sa-si inchida mobilul aruncat pe masa de furie, Vali Alexandru ar fi fost in continuare inregistrat cum i se adresa unui apropiat de-ai sai: „Ba, da’ tu stii despre ce e vorba? Vrei sa m-auda astia, ma, sa spun cum i-ai facut tu pe Mutu, pe Codrea si pe Claudiu Niculescu?“ Stop caseta! In acele momente, cind il „binecuvinta“ pe Tica Danilescu, unul dintre conducatorii lui Dinamo si omul de la care a plecat de fapt scandalul cu Chihaia si Ciobotariu, Vali Alexandru ne lasa parca sa intelegem ca stie foarte bine ca Niculescu a fost luat cel putin misterios de la Craiova si dus in „Stefan cel Mare“.

Subiectul este vechi si toata lumea stie cum l-a mutat Gigi Netoiu pe Niculescu de la Universitatea la Dinamo. Atunci insa LPF-ul lui Mitica Dragomir si Vali Alexandru ne-a prostit in fata, spunindu-ne povesti cu cai verzi pe pereti si cu nu mai stiu ce anexa timpita la contractul jucatorului. Si cazul s-a ingropat, ca in Romania.

Acum insa fiind proprietarul Universitatii, Dinel Staicu ar trebui sa ia ProSport de ieri si sa se prezinte direct la prietenul sau, Mitica Dragomir: „Cum, adica, nea Mitica, ce stie Vali al dumneavoastra de Niculescu si nu vrea sa spuna decit cind se enerveaza? Ia sa spuna el oficial, ca eu sint Universitatea si cineva trebuie sa ma despagubeasca pentru modul cum a fost luat fotbalistul Niculescu Claudiu din Banie!“ Cam aceasta ar fi introducerea, una simpla. Dupa care, daca nu primeste satisfactie, Dinel poate sa ia calea tribunalelor, cum a facut-o in cazul lui Oprita de la Steaua. Nu de alta, dar parca si de aceasta data Staicu are dreptate, ce daca e vorba de Dinamo… Sau sa fie asta cu echipa „adversa“ o problema?…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS