13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabriela Szabo are probleme medicale

Gabriela Szabo are probleme medicale

Gabriela Szabo a efectuat ieri dimineata un control la Institutul National de Medicina, in urma caruia au fost depistate unele probleme medicale, a spus antrenorul si sotul atletei, Zsolt Gyongyossy. „Primul lucru pe care l-am facut a fost electrocardiograma, unde a fost ceva in neregula. Nu stiu cit este de grav, dar cu siguranta ca nu este ceva simplu, atita vreme cit medicii de la INMS ne-au trimis imediat la Spitalul Militar pentru detalierea investigatiilor. Oricum, vom face analize complexe. Pina nu vom avea rezultatele complete ale analizelor, nu vreau sa fac speculatii in privinta rezultatului de la Paris“, a spus Gyongyossy.

Antrenorul a adaugat ca va lua o decizie in ceea ce priveste viitorul carierei Gabrielei Szabo in functie de rezultatele analizelor. „Toate datele vor fi adunate si analizate de o comisie medicala. Asteptam rezultatele in citeva zile si, in functie de ceea ce ne vor spune medicii, vom lua o decizie. Vom vedea daca mai continuam, daca este nevoie de o pauza sau daca va trebui sa renuntam. Daca specialistii imi vor da unda verde, imi iau responsabilitatea in ceea ce priveste pregatirea pentru Jocurile Olimpice de la Atena“, a precizat Zsolt Gyongyossy.

Gabriela Szabo a ocupat simbata locul 11 in finala probei de 5.000 m din cadrul Campionatelor Mondiale de la Paris, inregistrind, astfel, cel mai slab rezultat al sau din ultimii ani. Szabo, campioana olimpica la 5.000 m la JO de la Sydney, a fost cronometrata cu timpul de 14 minute, 59 de secunde si 36 de sutimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS