15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv a inceput saptamina in forta

Extensiv a inceput saptamina in forta

La finalul partidei de simbata, cind Extensiv a remizat pe teren propriu cu FC Municipal Tirgoviste, tehnicianul Eugen Neagoe si-a bagat elevii in sedinta mai bine de o ora, timp in care s-au analizat toate greselile facute in jocul respectiv. De ieri dimineata, „ros-verzii“ si-au reluat insa pregatirile pentru urmatoarea confruntare, cea de la Motru, cu Minerul.

Componentii echipei au inceput saptamina in forta, ei avind ieri doua antrenamente, acelasi program urmind sa-l aiba si astazi, imbucurator fiind doar faptul ca in lot nu exista nici un fel de problema de ordin medical.

Cu Extensiv continua sa se antreneze si atacantul congolez Tresor, jucator despre care Neagoe afirma ca i-ar fi de folos, insa situatia lui nu este inca rezolvata. La antrenamentul de ieri a participat si portarul nipon Yoshiki Mori, care insa doar se pregateste cu formatia craioveana. Spre finalul saptaminii, se va reduce din turatia „motoarelor“, „principalul“ Eugen Neagoe considerind ca un antrenament pe zi este suficient.

Staf-ul Extensivului s-a mai marit de ieri cu un membru, mai exact cu un medic generalist, craioveanul Razvan Ene, proaspat absolvent al Facultatii de Medicina, aflindu-se la primul sau contact cu fotbalul, din aceasta postura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS